Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

torsdag 31 januari 2013

Uppdatering - Gästis - Fotboll - Shopping - Träning



I fredags gick vi till Gästis en sväng och åt gott.  Tyvärr var det ganska folktomt där, vi var väl si så där en 8-9 st som åt. Katastrofalt , men å andra sidan tycker jag de gör alldeles för dålig reklam för sig, man vet ju inte om och när de har öppet !
Det vi åt var sagolikt gott och vi njöt i fulla drag.

Vår meny för kvällen:

Förrätt
Sussie: Patanegra Grand Cru med rostad mandel och torkade fikon.(fantstiskt gott !! )
Patrik: Krämig jordärtskockssoppa med frasig rulle på fläsk, äpple och lagrad cheddar
Pärra och Helene´s förrätt: Råraka med kalixlöjrom, crème fraîche, rödlök och citron

Varmrätt
Sussie: Fisk- och skaldjursgryta med blåmusslor, räkor samt ört- och vitlöksaioli (Smaskens)
Patrik, Pärra & Helene :Grillad hängmörad ryggbiff med husets kryddsmör, bakad tomat och pommes frites

Maten var verkligen jätte god,  men fy vad tråkigt med så lite besökare !!
Vi pratade lite med servitrisen om detta och det verkar som om de skulle försöka dra igång lite A.W där de skulle servera lite tapas och så...Låter ju bra !!

I lördags var det träning som vanligt, hem och duscha i ett huj och sedan iväg på match. VINTER SERIE hur kan man komma på sådana tokigheter som att spela fotboll mitt i smällkalla vintern...Fy för jag har nog aldrig fruit så mycket. Benen var iskalla trots underställ, och ansiktet var nästan frostskadat !!
Nä...Fotboll skall spelar under sommarhalvåret..BASTA !!
Hur det slutade..Jo som tur var slog vi Dösjöbro med 6-0 så lite värt det var det ju att åka dit, men det tog tid att tina upp, man var frusen resten av kvällen kan jag berätta !!

Söndag


Lugn och stillsam söndag, gorde inget speciellt, gick och plockade lite och fixade, se körde vi en runda till stan, till U-Sport, Team Sportia och Intersport som alla ligger ute vid St Bernstorp. Vilka klipp vi gjorde, snacka om REA !! och då är det kul att handla :)
Skidjacka, skidbyxor, Polotröjor, Dunjacka, träningskläder, ...ja you name it !!

Nu är det måndag igen...men vänta bara, fredagen närmar sig med stormsteg även om det inte känns så just nu men vips så är det helg igen!!

Hoppla !!  Något gick fel och detta inlägget kom aldrig ut på bloggen så jag fortsätter lite till nu :)

Träningen fortskrider som den brukar -  känner dock att jag borde dra ner på iallafall  ett pass i veckan, kan bara inte bestämma mig för vilket som måste plockas bort...Alla är ju så roliga !!!! Nu kommer ju snart Marie tillbaka efter grav.ledighet (V-9)och hennes pass vill jag absolut inte missa för allt smör i Småland !! Thats a big No No !!  Ja så jag får se hur det blir !!
Snart helg igen och fotboll även denna helgen, Vellinge Cupen UTOMHUS !!! helt galet !! Max spelar både fredag och lördag, för vår del gäller "kiosken" och huuuu vad kallt !!
Lördag  "mello festivalen" den kan man vara utan, med vi blev bjudna hem till Micke och Jenny så det blir säkert en trevlig kväll ändå.


P & K
S

1 kommentar:

åsa.p sa...

Då ses vi nog på lördag om lillebror här blir bättre,,, men det går på rätt håll!! Kramis