Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

måndag 14 januari 2013

Oj Oj... Här är uppdateringen

Ja det var ju tusan vad tiden rusar iväg, jag tyckte precis som ni förstår på bloggandet att det var onsdag !!
Ja ha, vad har vi så hittat på sedan i onsdags, Nja inte så mycket precis, mest tagit det lugnt, jobbat, tränat och så där.
I fredags åt vi extra gott, LCHF maten skulle vara lax men vi var båda sugna på en bit kött istället, så så fick det bli. ICA hade extra pris på oxfilen så vi lyxade till det lite extra :) och ett glas rött till det (måste så klart ingå  alla dieter eller hur? ) Vi åt gott och sedan tittade vi på Gladiatorerna ( ja jag i allafall) :)

Lördagen startades med morgonträning för oss båda, jag tränade combat och Patrik IW.
Fixade till lunchen, som fick bli den egentliga LCHF maten vi skulle ätit igår, Lax med pesto och rostade grönsaker. helt okej minsann.

Här är Laxen

Sen städade vi ut julen, i allafall det mesta och bara tog det lugnt.
Kvällsmiddagen (LCHF) Kycklingfile med Blomkål/Feta mos, sallad och beasås.


Sen blev det kvällmys i soffan och lite tv tittande. Poppis låg så sött och sov hos Patrik i soffan....ser ni så här ser han ut när han sover...tungan ute hahaha !!


Brrr vad det är kallt idag, riktigt rått och lite snö på det, inte undra på att man längtar till sommaren.
Sommaren och Bon Jovi !! Japp Biljetter införskaffade 6 Juni, Parken i Köpenhamn !! WiiHooo !!!


Söndag, vi tog oss en tur till Veberöd och hem till Andy och Emma som hade bjudit hem oss på middag idag. Det tog lite tid att hitta dit, men vilket place !! Jättefint kan tänka att det blir härligt att bo där när våren och sommaren kommer. Vi bjöds på oxfile (lyx idag också) , med Jensens favoritsås och en underbar chokladkaka som "bästa konditorn"  Emma fixat till !! Ja...jag tog faktiskt en liiiiten bit och mmmm... mums så gott det var !! Kul att se Ruben också (Emmas lillebror), som vi inte sett på ett bra tag.

Manchester United mötte Liverpool idag, tyvärr hann vi inte se klart hela eftersom vi skulle iväg till Veberöd men jag säger bara .....


det slutade med vinst 2-1 till United !!!!

Ha de gott i veckan!!

P & K
S

Inga kommentarer: