Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

söndag 25 november 2012

Myshelg !

Fredagen blev precis så bra som vi önskade.
Snabba ryck hem och direkt iväg till Malmö Arena för att äta gott och sedan gå på hockey och se Malmö Redhawka möta Södertälje.
 
Vi åt på Jensen's på Emporia och trots att vi var där i god tid, blev väntan på maten tyvärr väldigt lång, och med andan i halsen slängde vi i oss maten och rusade över till arenan. Vilken tur att vi bara hade några få meter dit annars hade vi fått lämna maten tyvärr !
Ja ja då var vi på plats och matchen började !!!
 
Go Go Redhawks !!
 
Den berömda höken !!
 
Uppställning !
 
Kom igen nu Malmööööö !!

Då var spelet igång !!

Malmöööö... Malmööööö  !!!!
 
Ja vi kunde inte valt ett bättre tillfälle att se Malmö !! De spelade så himla bra, och målen ramlade in ett efter ett. Tom vid ställningen 4-0 offrar de sig och slänger sig för att täcka skott framför mål, det är rätt iställning det ! Matchen slutade till slut 5-0 till Malmö.
 
I lördags var det träning som vanligt och sedan körde vi till Skivarp för att hälsa på Johan och Hanna så det  blev det till att baka favoriterna innan vi körde...Kärleksmums :)
De har verkligen fått det riktigt fint och mysigt. Haley...ja det är deras katt, av rasen Main Coone...så himla mysig katt ser ut som ett lejon.... så här ser hon ut.

 
 Dagens Fynd !!
 
Converse 400:-/par, jag kunde inte bestämma mig så det blev 2 par :)
ett par vita och ett par svarta !
 

 
På kvällen käkade vi hämtmat och körde hem till Svärisarna och käkade tillsammans med dem, såg Så mycket bättre där sedan stack vi hem och såg en video vi hyrt " Johan Falk, Spelets Regler", jag gilla "Falken" och även denna var bra !
 
 
Söndag och matchdags. VIF P98 - Lunds BK....Kallt, regn och blåst Brrrrrr...

Pälsmössan på :)
 
Efter matchen körde jag Max till Trelleborg och flickvännen Sara som spelade match (handboll) sedan hem och laga mat undertiden som Patrik fixade och fick de nyinköpta elementen på plats.
 
Här bredvid mig i soffan ligger gose Poppis och sover
 
 
 
Solsidan...Jajmensan och nu Beck....
 
Ha en skön vecka !
 
P & K
S
 


Inga kommentarer: