Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

måndag 28 oktober 2013

Trevlig helg...Ja Då !!

Helgen har verkligen varit bra. I fredags gick Patrik och jag en sväng på tu man hand ner på Mimmas - men det fick bli Gästis istället för så klart stängde Mimmas kl 17 !!! Så tråkigt att där alltid är olika öppettider. Vi åt wienerschnitzel båda två och drack ett gott rött till det, sen gick vi hemåt och svängde inom Statoil och köpte lite gotter sen blev det Idol och därefter slocknade vi i soffan.
 
 
 
I lördags var vi på Jägersro Travbana V75, med Helene och Pära. Vi hade inte bokat bord med ställde oss snabbt i "drop in" kön och fick plats efter en liten stunds vänta. Vi fick en perfekt plats precis i höjd med mållinjen. Vi åt och drack och hade en jätte trevlig dag. Med "6 rätt" på V75 ( och min Dagens Dubbel)  blev det en slant extra i plånboken också. Efter V75 slut tog vi taxi hem och inhandlade kvällsmiddagen som vi tillagade gemensamt hemma hos oss och firade dagens vinst. Härligt att kunna gå hem med mer pengar i plånboken än man hade när man anlände.
 
I söndags var vi och shoppade...Max behövde lite kläder och så fick det bli,  perfekt när man hade en liten extra slant över gårdagens besök på Jägersro.
 
P & K
S
 

Inga kommentarer: