Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

söndag 18 september 2011

forts........ Doktor besök

Torsdag
Träning idag, detta pass längtar man efter hela veckan. Det är nämligen Bästa Lotta som håller i Attack passet på torsdagar. Lotta ger en det där lilla extra man behöver för att ge allt.
 Uppmuntran och peppning hela tiden.
Efter träningen körde vi och handlade inför helgens kalas. Jag och Johan fyller ju år och då måste vi ju fira detta. Vi blir 29 personer till kalaset så det blir fullt här.
Eftersom vi blir så många i år bestämde jag mig och att inte laga till något själv utan beställde mat på Ica Karlsson i Svedala. Deras catering är suverän.
Det blir Örtmarinerad Fläskfile och Kycklingfile med potatisgraräng och brytbröd.

Fredag
Uppstigning extra tidigt idag, körde P till sjukhuset idag.
För att kunna göra en ordentlig undersökning och så smidigt och lindrigt som möjligt för P skulle han i dag sövas. Jag lämnade honom vid sjukhuset kl 07,00 sen var det bara att invänta samtalet
 från P och få höra hans röst igen. Det är ju alltid en risk med att bli sövd så det var en härlig känsla när han ringde vid 10,30 tiden. Läkaren Anders Falk skulle komma och rapportera lite senare så nu var det ytterligare väntan på nästa samtal och få höra hur det gott vid undersökningen
Strax innan 13 ringde P igen och det var en lättad röst i andra änden på telefonen. P berättade att allt såg bra ut och det som gjort så förbannat ont var ett sår/pricka, fistel på tarmen som skulle självläka. Så skönt att det inte var något värre.

P & K
S

Inga kommentarer: