Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

söndag 12 maj 2013

Långhelg !!

Denna helgen har vi längtat efter  och nu är det dags för en uppdatering igen,
Efter jobbet stack jag ner och tränade sedan hem till Helene & Perra som bjöd på grillat det blev en lugn och trevlig kväll i goda vänners lag.

 Nu när Johan inte längre bor hemma har vi i helgen gjort om hans sovrum till ett "grabb" rum till Max där han och hans kompisar kan lyssna på musik, spela spel mm. I torsdags var det träning på förmiddagen "Kick & Box" med Calle som instruktör -  Vilket pass, så grymt jobbigt !! Efter en snabb återhämtning åkte vi in till Bauhaus och köpte det vi behövde för att komma igång. Sedan var det dags att börja röja !

Fredag och full gång med renoveringen, måla låta torka, måla låta torka !
På fredagskvällen gick vi ner till Mimmas en sväng och tog oss en lite drink men eftersom de stängde strax efter vi anlänt gick vi vidare till Gästis och fortsatte det. Kvällen blev inte så lång för på lördagen var det dags för match - Uppstigning kl 06:30,  samling kl 07:30 !!!!  Borta match mot Hammenhög/Borrby/Skillinge... dock inte förgäves för matchen slutade 2-1 till oss och Max gjorde en superbra match så det var riktigt kul.
Hemma igen vid halv två tiden fortsatte renoveringen. Dags för tapetsering - Max hade önskat sig en fototapet och så fick det bli - och det blev jättefint !

Pulled Pork - Såg ett program med Mat Tina där hon lagade detta och blev så sugen på detta och vad passade inte bättre än att sätta igång detta långkok när man hade fullt upp hela dagen !
Koktid 6-7 timmar i ugnen och det sköter sig alldeles själv -  perfekt !!

Söndag och finlir - alla lister på sin plats och sedan möblering !!

Sedan var det dags att tvätt hojen - (tvättade Johans också) sedan tog jag och Patrik och en tur till Trelleborg för att lufta hojarna !!

Premiärdoppet i poolen stod Patrik för idag - 28 grader Härligt !!

Här kommer lite bilder från helgen !


Nu inviger vi sommaren !!

Maskerat, klart för målning


Före.....


Spacklat och slipat


Då var det dag för målning


Fototapeten på plats !!
Möblerat och fint, bäddsoffa ifall vi får
övernattningsgäster !


Tv, stereo och spelkonsol på plats !

 
Nytvättade och fina - bara väntar på att få komma ut
och lufta sig !!
 
Pulled Pork - Sååå supergott satt som en smäck efter hojturen  !!

 
P & K
S


Inga kommentarer: