Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

måndag 18 februari 2013

Ännu en helg till enda...

Helgerna bara rusar iväg, man hinner knappt blinka. I helgen har det varit lugnt värre. I fredags var Max iväg hos en "tjejkompis" i Håslöv - bussarna går inte ända ut dit där hon bor, vilket innebär att vi måste lämna och hämta, så fredagsvinet fick vänta tills lördagen. Jag startade lördagen som vanligt med ett pass Combat - idag kändes det väldigt tungt och inte allt som vanligt, förmodligen har jag också lite förkylning som står och väntar på att bryta ut, men men träningen genomfördes i alla fall. Patrik är fortfarande förkyld så han hoppade över sin träning. Johan och Hanna hämtade Max på e.m , Adam, Hannas lillebror och Max hade snackat länge om att träffas så det blev i dag och de båda sov över där.

En lördag utan något bestämt,l såå skönt, vi lagade lite god mat, delade en vinare, kollade på musik videos, lite senare gick vi över till min bästaste syster och svåger där vi såg Mello.
Melodifestival - Yeah right !! Katastrof...jag lovar jag skall aldrig se den "skiten" mer !! det blir aldrig de låtarna som man själv tycker om som går vidare.
Vi pratade och drack gott under kvällens gång, och vid halv två tiden spatserade hemåt, nöjda och belåtna efter en lugn skön lördagskväll.

Igår söndag tog vi det också lugnt, bestämde med Johan och Hanna att vi skulle träffas ute vid Stora Bernstorp där vi skulle kolla på lite skidkläder till Max, sedan körde vi bort om Svågertorp och käkade innan vi körde hem till oss och drack kaffe, Johan behövde bli klippt så det var bara att plocka fram saxen.

Poppis och Diesel kommer bra överens ..sakta men säkert närmar de sig varandra.


Bästa Vänner
P & K
S

Inga kommentarer: