Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

måndag 3 oktober 2011

Händelserik helg

Måndag morgon och gaaanska trött !!
Helgen har varit händelserik och det har gått i ett.

I fredags var vi och firade finaste Jessica G som blev 19 år.
Massor och god mat och dryck och trevligt sällskap. Kvällen avslutades med lite kortspel "Black Jack" för att den kommande croupier én Caroline skulle få träning inför sitt prov.


 I lördags var vi ute och körde MC med Annette, Peter, Garry och Diane. Vi tor en tur ner till Kåseberga och käkade. Den 1:a oktober och vi kör MC, oroligt vilket härligt väder ca 20-22 grader..... tills vi kom närmre Kåseberga då blev det dimmigt och kallt och termometern stod på 12 grader, 10 graders skillnad på bara några mil det är också otroligt !!
Men men det blev en god räkmacka för oss och de andra åt sill mackor och laxburgare. Körde sedan hemmåt och mot värmen igen som kom ganska snart när vi börjat köra. Vi var hemma ca 17:30,  tog en dusch och laddade om.

Restaurant besök blev det på kvällen, St Marcus Vinkällare  med Helene och Pärra och mmmm så god mat och vilka fina viner. Mätta och belåtna gick vi vidare till Elite Hotel Savoy och tog oss en nattfösare, bussen hem kl halv 1 lagom trötta....not stupade i sängen och sov som en stock.






Söndag....Idag blev det en tur till Svampabanan i Tomelilla för SM - Motocross. André Lindberg skulle göra debut i SM. Det är så oerhört imponerande hur de bemästrar sina motorcyklar, och hur de orkar alla dessa varv med hopp och studs. Hur gick det för André då ? Skads i Axeln och kassa knä körde han otroligt bra och framför allt var ju detta debuten i SM och så klart fanns där nerver med i spelet, men André skötte sig fantastiskt bra. Heat 1 31:e plats av 40 och Heat 2 25:e plats av 40. Mycket bra och klart godkänd debut, det skall bli spännande att följa honom under 2012.

Japp så var vår helg !

P & K
S

Inga kommentarer: