Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

söndag 12 februari 2012

Lugn och fin lördag

Lördag

Lördagen blev den mysigaste och lataste på länge. Sov ut på lördagsmorgonen åt en god frukost samlade krafter inför städningen, gick och lullade lite dammsugade, torkade golven, städade toaletterna och dammade av lite här och där. Patrik var och tränade Max sov (fortfarande)  lite ljuv musik i bakgrunden...mys.

Lunchade när Patrik var tillbaka och tog det lugnt sedan. Vi gjorde oss redo för Vellingecupens sista match som spelades idag. Termobyxor och Dunjacka, Vantara och Mössa.
 Kl 18.00 spelade Max lag mot Kvarnby och vann med 2-1 !! 

Sen var det bara hem och tillaga kvällsmiddagen, Oxrullader mmm så gott.
Klockan var halv 9 innan vi var klara och hade plockat undan efter middagen så det blev ju ganska sent men var gör det. Tände lite ljus här och där och bara mös i soffan framför tv´n.

Söndag

Vaknar till ett helt vitt landskap, snöflingorna faller så vacker ner. Visst e det mysigt med snön men åhhh vad jag längtar efter sommar och sol.

Ut och leta fram bilen under snötäcket, sedan dags för träning, Combat. Det är så skönt att komma igång på morgonen med träning. Man är mycket piggare sedan.
Något förkyld har jag blivit så det blev inte 100% idag på träningen men inte långt ifrån .

Sedan  lunchade vi och eftger det fick vi besök, min fd arbetskamrat Jonas hit en sväng. Vi drack kaffe och pratade lite....den filuren åker till Thailand på torsdag med sin fru Ann...gottegrisar.

Max sitter och kämpar med matten, dags för prov imorgon och vi måste förfriska upp minnet lite.
Alltså det är inte klokt vad man har glömt mycket...trianglar, kvadratet, area, omkrets, skalor, grader, vinklar mm.

R:I P
Whitney Huston



Ja ännu en legend har gått ur tiden. Whitney som vi alla säkert har fina minnen till, speciellt efter filmen "The Bodyguard" .

Hon är en av de största kvinnliga sångikonerna, mycket mer än bara en fantastisk röst, hon hade den extra magin som man inte kan ta på.
Så oerhört tragiskt att hon inte längre finns, dock kommer hennes röst och
hennes låtar alltid finnas kvar.
Här är en som många har underbara minnen till



Nu blir det snart lite tv och mys i soffan med tända ljus :)

P & K
S

Inga kommentarer: