Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

måndag 15 augusti 2011

GP- Målilla 12-14 Aug 2011

Ny vecka och semestern är över för oss båda nu. Patrik började jobba i dag och jag gick på min andra vecka efter semestern.

I helgen var vi på GP-i Målilla. Vi åkte upp i fredags efter lunch då Patrik hämtade mig på jobb. Vi var framme i Målilla vid 16.00 tiden då var redan Krister, Marit, Danne och sonen Johan och Svärfar Rolle redan där. Maria och Johan kom samtidigt som oss. Som alltid är det mycket skratt och massor av roligheter. 
Danne, Johan och Svärfar Rolle





 Vi grillade på kvällen sedan gick vi upp till festplatsen där det var live musik och dans. "Tredrag" hette bandet för dagen....Kanonband. Vi träffade både Stålmannen och Spindelmannen på plats :)
Rolle, Danne och Jag

Stålmannen, Marit, Maria, Spindelmannen och Jag.
På lördagen tog vi det lugnt på förmiddagen och tog sedan den traditionella promenden in till Målilla och Speedway museet. Rune Sörmander fanns också på plats även i år.



Vellinge var också representerade här !!


 Framåt eftermiddagen promenixade vi tillbaka och mötte upp Lina och Andreas som nu också slöt upp vid campingen. Johanna och David kom lite senare med "Plankan" som är den traditionella lördagsmaten...mmmmså mycket gott de är på den.
Johan och Andreas hugger i !

Vid 18-tiden begav vi oss ner till GP området...fest stämningen är på topp och alla glada entusiaster samlas på arenan. Kl 19:00 startar första heatet och nu är det igång. Årets upplaga av GP´t är den bästa som körts om man ser till kvaliteten och spänningen. 
Verkligen ett superbra GP i år, lite smolk i bägaren så är så klart att Andreas Jonsson inte räckte hela vägen fram, men en hedersam 2:a plats blev det för honom
Andreas Jonsson fick se sig slagen på mållinjen av polacken Jaroslaw Hampel i finalen.
Men lämnade ändå Målilla som en vinnare. Han tog mest poäng av alla och klättrade till femteplatsen i VM-tabellen.







 
Kvällen avslutade vi med lite eftersnack på campingen, de lite yngre gick upp till festplatsen idag också där livebandet "livens" spelade, vi andra knoppade in vid halv ett tiden.

Lite Statistik, Vinnare av GP Målilla

2011 Jaroslaw Hampel
2010 Rune Holta
2009 Tomaz Gollob
2008 Leigh Adams

Tack för en mycket trevlig och underhållande helg !

P & K
S





Inga kommentarer: