Alvin & Elisia

Alvin & Elisia

söndag 21 augusti 2011

Festivalhelg !



Denna helgen var det tänkt att vi skulle ta det lugnt. Ända sedan vi gick till semester har det varit fullt upp varenda helg så nu äntligen var det en lugn hemma helg....Ah Nää det går ju inte... I fredags var vi en sväng nere på gästis och käkade sedan gick vi hem till Helene och Pärra (efter som Mimmas var stängt), och spelade lite spel

I lördags tog vi bussen in till Malmö och Malmöfestivalen, gick där en sväng åt lite sedan blev det vätskekontroll på Indian Side (Lilla Torg) och därefter var det dags för efterrät... Friterad Camenbert mmm ljuvligt gott, sedan gick vi genom hela stan (träffade Ljuba och hans tjej Åsa)  till Hilton där det blev vätskekontroll igen :)  Mmmm så goda drinkar de har där :)  Plötsligt när vi sitter där dykr ett bekant ansikte upp "Hågesson"  - Ja jag såg att ni "checkat" in på fb och tänkte överraska, Oja nog blev vi överraskade det var ju ca 15 år sedan vi sågs. Tog taxi hem till oss och tog oss en nattfösare.

Söndag....bara avkoppling hela dagen....så lite "piano" blev det i alla fall.

I morogon börjar skolorna igen och nu är det allvar, Max börjar på högstadiet nu och är inte lille Max längre... min lille påg är stor nu !

Ha en skön vecka !

P & K
S

Inga kommentarer: